Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Living Paintings σημαίνει ζωντανοί πίνακες... και πράγματι είναι!

Living Paintings σημαίνει ζωντανοί πίνακες... και πράγματι είναι!


Συνήθως οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μιμηθούν τη φύση, τα πλάσματα, τη ζωή, αντιγράφοντας τις φόρμες, τις μορφές και τα χρώματα ή αφήνοντας τη φαντασία του να αναπαράγει κάτι νέο. Η 24χρονη Alexa Meada από την Ουάσιγκτον κάνει το ακριβώς αντίθετο. Χρησιμοποιεί αληθινούς ανθρώπους αντί για καμβά. Δηλαδή μετατρέπει κάτι ζωντανό σε πίνακα.

Η τέχνη από την ανάποδη! Ζωγραφική, καλλιτεχνική κατασκευή και φωτογραφία ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα της δημιουργικής της πρωτοτυπίας.Στο έργο της είναι βέβαιο ότι οι διαστάσεις μεταβάλλονται συνεχώς. Οι τρεις διαστάσεις γίνονται δύο και τανάπαλιν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.