Lofi Minnie – Chill: H Walt Disney Records παρουσιάζει κλασικά τραγούδια αγαπημένων ταινιών σε Lofi εκδοχή

Η Walt Disney Records ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Lofi Minnie: Chill την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, τη συνέχεια του επιτυχημένου περσινού ντεμπούτου άλμπουμ Lofi Minnie: Focus, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι καλλιτέχνες του είδους Lofi Hip-Hop σε επανεκδόσεις των κλασικών τραγουδιών της Disney.

Το chill out άλμπουμ περιλαμβάνει εμβληματικές επιτυχίες, όπως τα “When You Wish Upon a Star”, “Beauty and the Beast”, “We Don’t Talk About Bruno” και άλλα, τα οποία αποκτούν μια νέα χαλαρή μορφή, ιδανική για χαλάρωση, μελέτη ή δημιουργία.

Το Lofi Minnie: Chill περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους και πιο ανερχόμενους καλλιτέχνες της Lofi μουσικής παγκοσμίως, όπως οι eevee, Gnarly, Jeff Kaale και άλλους.

Ιδανική μουσική ως “χαλί” για τη μελέτη ή το παιχνίδι

Το περσινό Lofi Minnie: Focus σημείωσε απίστευτη επιτυχία με πάνω από 12 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Μόνο το κομμάτι «Hakuna Matata» είχε 4,5 εκατομμύρια streams και προστέθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες playlists του Spotify «Lofi Beats», η οποία έχει 5 εκατομμύρια followers.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε την προσοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stone, NME, Mixmag κ.α., με το BBC να σχολιάζει ότι «… οι υψίφωνες, εμπνευσμένες μπαλάντες της Disney ταιριάζουν απόλυτα στο είδος».

Ο Tim Pennoyer, Enterprise Franchise Management της The Walt Disney Company δήλωσε:

«Καθώς η Μίννι Μάους είναι μια από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες της Disney, εμπνέει οικειότητα σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το να προσφέρει στους ακροατές ξεκούραση και έναν τρόπο για να χαλαρώσουν, είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που κάνει και τη Lofi ξεχωριστή. Είδαμε αυτά τα στοιχεία να «παντρεύονται» τόσο καλά στην κυκλοφορία του πρώτου μας άλμπουμ, Lofi Minnie: Focus, ώστε ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εκεί.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο λαμπρό ταλέντο των εκπροσώπων της Lofi που συμμετείχαν σ’ αυτό το έργο. Τίποτα απ’ αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την δική τους συνεισφορά και το μοναδικό τους στυλ, που είναι τόσο διαφοροποιημένο και σε αυτό το άλμπουμ έχει πραγματικά κάτι για όλους, διατηρώντας παράλληλα ένα διαρκές vibe.

Πολλοί οπαδοί της μουσικής Lofi μπαίνουν στη διαδικασία να ακούσουν τη μουσική για ώρες, οπότε συγκεντρώσαμε 16 τραγούδια στο Lofi Minnie: Chill για να έχουν οι ακροατές μας, πάνω από μία ώρα ακρόασης μαζί και με το πρώτο άλμπουμ. Μόλις αρχίσαμε να επαναπροσδιορίζουμε νέες φρέσκες εκφάνσεις της Μίννι Μάους όπως αυτή, και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να δούμε τι άλλο έχει να μας δείξει».

Τι είναι η Lofi Μουσική

Ένα ανερχόμενο είδος μουσικής με ρίζες στο hip-hop, τη house and τη jazz , η Lofi χαρακτηρίζεται συνήθως από instrumentals και ένα τέμπο 70-90 χτύπων ανά λεπτό για να ταιριάζει με τον ανθρώπινο καρδιακό ρυθμό. Οι ακροατές συχνά επιλέγουν τη Lofi για ώρες κάθε φορά, δεδομένου του πόσο εύκολα μπορεί να προάγει τη συγκέντρωση.

Η μουσική Lofi έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια cross-platform κοινότητα και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυσσόμενα είδη του Spotify, ενώ είναι δημοφιλής στις ηλικίες 15-35, αποτελώντας ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Το YouTube, μεταξύ άλλων πλατφορμών streaming, είναι δημοφιλές στους οπαδούς της Lofi ως ένα μέρος για να απολαμβάνουν looping animations με σπουδές ή γραφικά τοπία ακούγοντας μουσική.

Κατεβάστε High-Res Artwork ΕΔΩ.

Tracklist:

Circle of Life – The Lion King Team Astro
Colors of the Wind – Pocahontas WYS
You’ll Be in My Heart – Tarzan Jeff Kaale
I Won’t Say (I’m In Love) – Hercules Gnarly
Reflection – Mulan Philanthrope
Beauty and the Beast – Beauty and the Beast Hippo Dreams
When You Wish Upon a Star – Pinocchio Jazzinuf
The Bare Necessities – The Jungle Book Pastels
Winnie the Pooh – Winnie the Pooh Sagun
Chim Chim Cher-ee – Mary Poppins Hoogway
Strangers Like Me – Tarzan mommy
I’ll Make a Man Out of You – Mulan Kerusu
When Will My Life Begin? – Tangled Ruth de las Plantas
We Don’t Talk About Bruno – Encanto Otesla
Let It Go – Frozen eevee
A Dream is a Wish Your Heart Makes – Cinderella Made in M

Ακολουθήστε τα νέα της Disney:

Ιστοσελίδα www.disney.gr.

Σελίδα της Disney στο Facebook el-gr.facebook.com/DisneyGreece.
Σελίδα της Disney στο Instagram instagram.com/disneygreece/.

Κανάλι της Disney στο YouTube www.youtube.com/disneygreece.

Διαβάστε ακόμα:

“Αν υπήρχε ΜΕΘ Παίδων, το αγόρι θα είχε σωθεί”: Ξεσπά ο μπαμπάς του 10χρονου που κατέληξε από οξεία μυοκαρδίτιδα (video)

Ομαδικός Βιασμός 15χρονου: «Η κόρη μου έχει διασυρθεί με απειλές και εκβιασμούς στα social media, έχει ουσιαστικά καταστραφεί»

Θα κυκλοφορήσει αναμνηστικό 2ευρω για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου μαθηματικού Κων/νου Καραθεοδωρή