Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα Λόγω διεξαγωγής του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου ακυρώνονται οι παρακάτω παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών

Λόγω διεξαγωγής του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου ακυρώνονται οι παρακάτω παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών

816x465_gr

α. Απόψε στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά - Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Δημήτρης Δημητριάδης - Τετράδια 1994 - 2014

Η συζήτηση του Δημήτρη Δημητριάδη με τους φίλους του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στις 20:00 αναβάλλεται. Επίσης λόγω διεξαγωγής του δημοψηφίσματος η έκθεση του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά θα λειτουργήσει μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου. Την Κυριακή το μουσείο θα παραμείνει κλειστό.

β. Κυριακή 05.07 στην Πειραιώς 260

Η θεατρική παράσταση Textilen, της Μαρίας Ευσταθιάδη σε σκηνοθεσία Βίκτωρα Αρδίττη. Τη Δευτέρα 06.07 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

γ. Κυριακή 05.07 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Το δρώμενο του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου». Ανταυτού θα προστεθεί νέα ημέρα διεξαγωγής, την Πέμπτη 9 Ιουλίου.

δ. Δευτέρα 06.07 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

-Η συναυλία της Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με τους Στέφανο Τσιαλή και Αλαίν Λεφέβρ

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» για τις 05.07 μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 06.07 στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.

Για αυτούς που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω:

-Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων απο τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00)  μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.

-Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες:  η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.