Αρχική Νέα «Λουκέτο» τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

«Λουκέτο» τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

nosokomeio-bigΔραματική προειδοποίηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το προεδρείο του οποίου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι γιατροί παραμένουν απλήρωτοι για 22 μήνες και το νοσοκομείο κλείνει από την ερχόμενη Δευτέρα. Έχουν προαναγγείλει ότι δεν θα υπάρχουν προγράμματα εξωτερικών εφημεριών στο Νοσοκομείο, θα κλείσουν τα τακτικά, πρωινά, απογευματινά και εξωτερικά ιατρεία και οι ειδικευόμενοι θα προβούν σε επίσχεση εργασίας.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης κατηγόρησε το υπουργείο Υγείας για εγκληματική αδιαφορία.

«Δεν είναι δυνατό οι ιατροί να παραμένουν απλήρωτοι για εφημερίες που εκτέλεσαν το 2012 και να μην έχουν ακόμα πληρωθεί», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Οι γιατροί, μεταξύ άλλων, ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών για τον μήνα Δεκέμβριο του 2013 και των παράνομων περικοπών του Μαΐου και Αυγούστου του περασμένου έτους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.