Αρχική Fun Time Λουλούδια και δώρα από κουμπιά για τη μαμά

Λουλούδια και δώρα από κουμπιά για τη μαμά

eik.1
Εικ.1
Μια ανθοδέσμη αλλιώτικη από τις άλλες! Χρειαζόμαστε πολλά κουμπιά, σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο,  αρχίζοντας από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Με ένα λεπτό και εύκαμπτο σύρμα τα «δένουμε» όλα μαζί! Αφήνουμε και κλωνάρι στο κάτω μέρος και έτοιμη! Αναλυτικές εικόνες-οδηγίες  στο τέλος του άρθρου.

eik.2
Εικ.2
Διακοσμήστε μια απλή υφασμάτινη  τσάντα, ράβοντας πάνω της κουμπιά! Αν χρησιμοποιήσετε κηροκλωστή, θα το τελειώσετε σε χρόνο ρεκόρ! Αφήστε την κλωστή να ανεμίζει και τα κουμπιά να κουδουνίζουν! Ο μπαμπάς πρέπει να βοηθήσει!

eik.3

Εικ.3
Σε μια απλή τρέσα, ράψτε κουμπιά χρωματιστά, το ένα δίπλα στο άλλο. Στο τελείωμα βάλτε μια απλή κόπιτσα! Ζητήστε τη βοήθεια του μπαμπά!

EIK.4

Εικ.4
Δυο κουμπιά και ένα κομμάτι από πάζλ, κολλημένα μαζί! Αγοράστε μια «γάμπα» ( ο κρίκος για το δακτυλίδι) από καταστήματα με είδη χόμπι και καλή επιτυχία!

eik.5

Εικ.5
Ένα πανέμορφο κολλάζ από κουμπιά, και μια εξίσου πανέμορφη φωτογραφία, είναι το καλύτερο δώρο για τη μαμά που γιορτάζει!

ΕΙΚ.6-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ

Εικ. 6
Οδηγίες για την ανθοδέσμη από κουμπιά- ακολουθήστε απλά τις εικόνες!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.