Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Λουμίδης Παπαγάλος: 20 % δωρεάν προϊόν

Λουμίδης Παπαγάλος: 20 % δωρεάν προϊόν

loumidis20Ο αγαπημένος ελληνικός καφές, Λουμίδης Παπαγάλος, συνεχίζει να αφουγκράζεται με συνέπεια τις καθημερινές ανάγκες, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, από το παρελθόν μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας για ακόμη μια φορά τις προσφορές στις συσκευασίες του.

Αυτό τον Ιούλιο, ο Λουμίδης Παπαγάλος  Παραδοσιακός προσφέρει 20% δωρεάν προϊόν με κάθε αγορά συσκευασίας 194 γρ., παραμένοντας σταθερά δίπλα στον καταναλωτή και κρατώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτα το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση, που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις καρδιές των Ελλήνων!

Αναζητήστε λοιπόν τις προωθητικές συσκευασίες και μοιραστείτε το αυθεντικό χαρμάνι και το πλούσιο άρωμα  με τους αγαπημένους σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.