Αρχική InfoMommy Νέα «Λύσεις υγείας gold» από την ING & την Τράπεζα Πειραιώς

«Λύσεις υγείας gold» από την ING & την Τράπεζα Πειραιώς

ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLDH ING και η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, προσφέρουν ένα νέο προϊόν ασφάλισης υγείας, τις «Λύσεις υγείας gold». Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ING για την Τράπεζα Πειραιώς και μας καλεί να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, ώστε να μπορούμε με τη σειρά μας, να φροντίσουμε όσους και ό,τι αγαπάμε.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της ING, το οποίο σχεδιάστηκε βάσει του τρίπτυχου των θεμελιωδών αξιών της πρόληψης, της περίθαλψης και της ευεξίας, καθώς για την ING η καλή υγεία είναι συνώνυμο της σωστής πρόληψης, της αποτελεσματικής περίθαλψης και της καλής φυσικής κατάστασης.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας «Λύσεις υγείας gold», προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης, καθώς και παροχές δευτεροβάθμιας περίθαλψης και νοσηλείας σε 36 συμβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα με απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από την ING, χωρίς ταλαιπωρία.

Το πρόγραμμα«Λύσεις υγείας gold» ξεχωρίζει έναντι άλλων ασφαλιστικών προϊόντων υγείας, καθώς προσφέρει έναν συνδυασμό μοναδικών επιπλέον παροχών, όπως τη δυνατότητα για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα ιδιωτικά κέντρα υγείας της χώρας μας, ετήσιο check up και ιατρικές επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ιατρεία, αλλά και οδοντιατρική φροντίδα, φυσικοθεραπείες και πολλά ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για την αγορά αθλητικών ειδών και υπηρεσιών ευεξίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.