Μα …είναι δυνατόν να καταργήθηκε το ρυζάλευρο;

Οι περισσότερες μέλλουσες μανούλες ανυπομονούν για τη στιγμή που θα φέρουν το μωρό τους στον κόσμο, για να έχουν επιτέλους την ευκαιρία να το κρατήσουν τρυφερά στην αγκαλιά τους, να του χαρίσουν απλόχερα την αγάπη τους και να μοιραστούν μαζί του το υπόλοιπο μιας ευτυχισμένης ζωής! Να το φροντίσουν, να το μεγαλώσουν σωστά και να το κάνουν έναν καλό και δυνατό άνθρωπο.

Στο σημείο αυτό οφείλω να σας αποκαλύψω, ότι όσο περίμενα εγώ το πρώτο μου παιδί, ανυπομονούσα, βέβαια, για όλα τα παραπάνω, όμως «δεν κρατιόμουν» και για κάτι ακόμα: Για τη στιγμή που θα απολάμβανα μαζί του τις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ!

Ναι ξέρετε καλά για ποιες μιλάω, για τις αφράτες, λαχταριστές, μοσχομυριστές κρέμες που απολαμβάναμε κι εμείς όταν είμασταν μωρά, γιατί οι μαμάδες μας ήξεραν πόσο θρεπτικές και απολαυστικές είναι, δείχνοντας από τότε απόλυτη εμπιστοσύνη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΝΟΥΝΟΥ!

Και πριν βιαστείτε να σχολιάσετε, ότι οι εν λόγω κρέμες σε μορφή σκόνης είναι πολύ επεξεργασμένες και περιέχουν ζάχαρη, άρα είναι και παχυντικές, να σας προλάβω λέγοντας πως η νέα συνταγή στις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά, γιατί:

  • Είναι φτιαγμένες από 100% φυσικά δημητριακά
  • Δεν περιέχουν ούτε χρωστικές ουσίες, ούτε συντηρητικά
  • Είναι πλούσιες σε γάλα
  • Και χάρη στη νέα σύνθεση σακχάρων δεν επιβαρύνουν στα κιλά του μωρού μας.

Οι Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ συμβάλουν στη σωστή ανάπτυξη του μωρού μας, αφού με ένα γεύμα καλύπτουν το 30% των ημερήσιων αναγκών σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, καθώς είναι πλούσιες σε:

Ασβέστιο και Βιταμίνη D που συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των οστών.

Βιταμίνες Α και D, οι οποίες συντελούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Βιταμίνη Β12, η οποία είναι απαραίτητη για την εκμετάλλευση της ενέργειας από την τροφή, αλλά και πηγή Σιδήρου που συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού.

Αν έχετε, λοιπόν, ένα σχετικά λιποβαρές μωρό, όπως ήταν το δικό μου, θα συμφωνήσετε πως η ώρα της κρεμούλας του, ήταν η καλύτερη της ημέρας, αφού δεν υπάρχει άλλο γεύμα με τέτοια λαχταριστή γεύση!

Φαρίν Λακτέ με Μπισκότο: Δεν υπάρχει άλλη τέτοια νοστιμιά

Μιλώντας για λαχταριστές γεύσεις, όσοι αγαπάτε τις Βρεφικές Κρέμες ΝΟΥΝΟΥ όσο εγώ, θα συμφωνείτε πως καλή η Κρέμα Βανίλιας, ωραία η Μπισκοτόκρεμα, νόστιμη και η Φρουτόκρεμα και οι άλλες 3 γεύσεις, όμως καμία δεν συγκρίνεται με τη Φαρίν Λακτέ! Τώρα που έμαθα, όμως, για τη νέα συνταγή, δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πόσο πιο φανταστική θα είναι αυτή η γεύση που συνδυάζει όλη τη νοστιμιά της Φαρίν Λακτέ με απολαυστικό Μπισκότο!

Ένα πράγμα μόνο με έχει προβληματίσει: Είναι δυνατόν να καταργήθηκε το ρυζάλευρο;