Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets MacBook Air η νέα γενιά!

MacBook Air η νέα γενιά!

Σε δύο εκδόσεις με υψηλής ανάλυσης LED οθόνη 11” και 13”, ακόμα πιο λεπτό - 0,3 εκ. στο πιο λεπτό του σημείο και 1,7 εκατοστά στο πίσω μέρος- ακόμα πιο ελαφρύ και με μεγαλύτερη αυτονομία στη μπαταρίας, το νέο MacBook Air, θέτει πολύ υψηλά τα πρότυπα ποιότητας, εργονομίας και κομψότητας στους φορητούς υπολογιστές.
Το νέο μοντέλο διαθέτει σκληρό δίσκο flash, trackpad πολλαπλής αφής, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και κάρτα γραφικών της NVIDIA και καταφέρνει να εκπλήσσει με την ενιαία του κατασκευή από αλουμίνιο (Unibody), που το κάνει ελαφρύ, λεπτό και ιδιαίτερα σταθερό. Η νέα βελτιωμένη μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως 5/7 ώρες σε χρήση στο μοντέλο των 11”/13” αντίστοιχα, ενώ η σε κατάσταση αναμονής διαρκεί έως 30 μέρες.
Χωρίς αμφιβολία το νέο MacBook Air δείχνει πώς θα είναι η επόμενη γενιά των MacBook.

Θα το βρείτε στο iStorm (Apple Premium Reseller Store), Πλατεία Κολωνακίου, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 999 7590, www.iStorm.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.