Αρχική Περιβάλλον "Μαγεμένο Δάσος": Τα παιδιά γράφουν το δικό τους παραμύθι για τον Υμηττό (10/11)

"Μαγεμένο Δάσος": Τα παιδιά γράφουν το δικό τους παραμύθι για τον Υμηττό (10/11)

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 το πρωί, η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών προσκαλεί γονείς και παιδιά να φτιάξουν μαζί το δικό τους σύγχρονο, «οικογενειακό» παραμύθι για το Αισθητικό Δάσος Υμηττού. Μικροί και μεγάλοι θα περπατήσουν στα μονοπάτια του δάσους, θα απολαύσουν τη γαλήνη και τη μαγεία του Φθινοπώρου και θα μοιραστούν μαγικές ιστορίες με δάση... Αντλώντας έμπνευση από τους ήχους, τις μυρωδιές και τις εικόνες του δάσους και με οδηγό τη φαντασία, οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν για να γράψουν και να εικονογραφήσουν το δικό τους παραμύθι για τον Υμηττό!

Οι φθινοπωρινές οικογενειακές συναντήσεις στο βουνό θα κλείσουν με ζεστό, αρωματικό τσάι από βότανα από το Φυτώριο της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών στον Υμηττό!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό, γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει. Η οικονομική συμμετοχή, με τη μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για τη διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η Παιδαγωγός κα. Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η Παιδοψυχολόγος κα. Κατερίνα Λιάπη.

Πότε: Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015
Ώρα: 11:00 - 13:00 (Παρακαλούμε να είστε εκεί 10’ νωρίτερα)
Πού: Αισθητικό Δάσος Υμηττού, πίσω από τη Μονή Καισαριανής
Ηλικίες: Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
Πριν έρθετε: Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πάρτε μαζί: Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό), παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Φιλοδασική Ένωση Αθηνών
Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα
E-mail: contact@philodassiki.org
Τηλ: 210 7220866
www.philodassiki.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.