Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Μάγεψε το Μπαλέτο της ΕΛΣ με το Links! Ενθουσίασε η χορογραφία του Αντώνη Φωνιαδάκη

Μάγεψε το Μπαλέτο της ΕΛΣ με το Links! Ενθουσίασε η χορογραφία του Αντώνη Φωνιαδάκη

Με θερμά χειροκροτήματα και πολλά μπράβο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στο κατάμεστο θέατρο Ολύμπια η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Links, σε χορογραφία του νέου Διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Αντώνη Φωνιαδάκη. Με ιδιαίτερη προσμονή οι φίλοι του Μπαλέτου της ΕΛΣ, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού Χορού, προσήλθαν στην πρεμιέρα του LINKS, της παράστασης που ο Αντώνης Φωνιαδάκης αφιέρωσε στους δύο κορυφαίους συνθέτες του Μπαρόκ, τον Μπαχ και τον Χαίντελ. Στα δύο διαλλείματα της παράστασης, η προσμονή είχε γίνει ενθουσιασμός για την μαγική χορογραφική δουλειά του Φωνιαδάκη, αλλά κυρίως για την σπουδαία απόδοση των χορευτών του Μπαλέτου της ΕΛΣ. Και ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σε χείμαρρο χειροκροτημάτων και επευφημιών στην τελική υπόκλιση, στο φινάλε της παραγωγής .

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.