Μαγιό εγκυμοσύνης για να είμαστε πάντα στυλάτες!

Αυτή την τόσο υπέροχη περίοδο της ζωής μας, πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή! Κι ειδικά τώρα το καλοκαίρι, να μην χάσουμε ευκαιρία για μπάνιο – ο καλύτερος συνδυασμός άσκησης και διασκέδασης!

Ας επιλέξουμε λοιπόν ένα όμορφο, κομψό μαγιό και φύγαμε για παραλία!

Στο Gabi.gr ξεχωρίσαμε αυτό το κομψό bikini SALSA MANGO, σε απίστευτο «γλυκό» κοραλλί χρώμα! Για να κολυμπάτε και να κυκλοφορείτε στην παραλία με στυλ!

Εξαιρετικό, λιτό και κομψότατο είναι το ολόσωμο μαύρο μαγιό της εταιρίας Menovone που διατίθεται στο Letoshop.gr. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες στο λαιμό, του δίνουν άλλον αέρα!

Πολύ πρακτικό κι άνετο είναι και το ολόσωμο μαύρο μαγιό CARRIWELL, που διατίθεται από το Mariaevita.gr. Έχει δέσιμο στο λαιμό για να προσαρμόζεται στο σώμα σας που αλλάζει.

Προσφέρεται με pads για το στήθος που αν θέλετε τα αφαιρείτε.

Η περιοχή της κοιλιάς είναι διπλοφοδραρισμένη και με έξυπνο ράψιμο στα π

λαϊνά, για να προσαρμόζεται όπως η κοιλίτσα μεγαλώνει. Στεγνώνει εύκολα και είναι ανθεκτικό στον ήλιο και στο χλώριο!

Ένα ακόμη μαγιό που ξεχωρίζει, είναι το TANKINI της εταιρίας MOOREA PRUNE που είδαμε στο Gabi.gr! Το σλιπ του δένει με κορδονάκια και στο τοπάκι έχει κεντημένα σχέδια!

Τέλος, δείτε και αυτό το μπικίνι της Laredoute.gr! Έχει επίπεδα κορδόνια κάτω από το στήθος που δένουν μπροστά και συγκρατούν το στήθος χωρίς να το σφίγγουν. Επίπεδη φάσα κάτω από το στήθος. Ψηλό σλιπ με φαρδιά επίπεδη φάσα στη μέση που φοριέται και διπλωμένη.

Καλά μπάνια!