Αρχική InfoTeens Νέα "Μακάβρια" φάρσα μαθητών σε σχολείο του Αιγίου - Οι εκπαιδευτικοί ένιωθαν τύψεις και οι ανήλικοι... κρυφογελούσαν!

"Μακάβρια" φάρσα μαθητών σε σχολείο του Αιγίου - Οι εκπαιδευτικοί ένιωθαν τύψεις και οι ανήλικοι... κρυφογελούσαν!

Η παρακάτω παράξενη ιστορία συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, την περασμένη Δευτέρα, μια μέρα πριν τη διακοπή των σχολικών μαθημάτων για τις γιορτές σύμφωνα με το Tempo24.gr . Πρόκειται για μία μακάβρια "φάρσα" με πρωταγωνιστές μια παρέα φίλων και θύμα κάποιους καθηγητές τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από αυτούς έχοντας λάβει χαμηλή βαθμολογία στον έλεγχο του α’ τριμήνου και θεωρώντας ότι αδικήθηκε, δέχθηκε την προτροπή συμμαθητών του να "σκαρώσουν" μία "φάρσα", με σκοπό να εκφοβίσουν τους εκπαιδευτικούς τους.

Έτσι ο μαθητής, όπως συμφωνήθηκε, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου δεν πήγε στο σχολείο ενώ οι συμμαθητές του με θλίψη και με κλάματα άρχισαν να διαδίδουν ότι "αυτοκτόνησε για τους κακούς βαθμούς στα μαθήματα", προκαλώντας, όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλη αναστάτωση στη μαθητική κοινότητα κι ακόμα μεγαλύτερη στους καθηγητές τους, που τρόμαξαν στο άκουσμα του "άσχημου μαντάτου", αρχίζοντας να νιώθουν ακόμα και τύψεις για το περιστατικό.

Όταν η είδηση κυκλοφόρησε ευρέως κι έφτασε στο γραφείο της Διευθύντριας, επικράτησε μεν αμηχανία αλλά γρήγορα – μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το σπίτι του μαθητή διαπιστώθηκε πως όλο αυτό ήταν κάτι σαν "πρωταπριλιάτικο" αστείο, με το θέμα να τελειώνει εκεί και τα κυριότερο χωρίς καμιά απολύτως τιμωρία των δημιουργών του, αν κι ορισμένοι αναμένουν πιθανή αναδρομική ποινή σε "τριάδα μαθητών", με την επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες την 7η Ιανουαρίου.

Γονείς που έμαθαν από τα δικά τους παιδιά το παραπάνω περιστατικό, το οποίο και αναπαρήγαγαν, έλεγαν ενδεικτικά πως είναι λυπηρό να περνούν έτσι τέτοια πράγματα, χαρακτηρίζοντάς τα επικίνδυνα και κακόγουστα, αφού δίνουν μήνυμα αποθράσυνσης για ανάλογες πράξεις μαθητών και αλλοιώνουν την πραγματική εικόνα συνύπαρξης με το εκπαιδευτικό προσωπικό, απειλώντας άφοβα την ενδοσχολική ηρεμία και τάξη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.