Αρχική Διαγωνισμοί Μαμά και κόρη κερδίζουν ένα χειροποίητο σετ κολιέ της αρεσκείας τους και τσιμπιδάκι μαλλιών για τη Γιορτή της Μητέρας δια χειρός Κellyshairstories.moussou.com

Μαμά και κόρη κερδίζουν ένα χειροποίητο σετ κολιέ της αρεσκείας τους και τσιμπιδάκι μαλλιών για τη Γιορτή της Μητέρας δια χειρός Κellyshairstories.moussou.com

20150326_112224Η Κυριακή 10 Μαΐου είναι αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής μας, τη μητέρα μας. Οι μαμάδες και οι κόρες έχουν μια ιδιαίτερη σχέση που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, θελήσαμε να σας κάνουμε ένα ιδιαίτερο δωράκι για εσάς τις μανούλες με κόρες και γιατί όχι για εσάς με την δική σας μανούλα.

20150504_141640

Για αυτό το λόγο απευνθήκαμε στη Μαρία από το Kellyshairstories.moussou.com που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον καλλωπισμό της μαμάς και της κόρης. Χειροποίητες συνθέσεις από υφασμάτινα λουλούδια, διακοσμημένα με στρας, πέρλες και swarovski, τα οποία τοποθετούνται επάνω σε στέκα, κορδέλα ελαστική, κοκαλάκι, κολιέ ή καρφίτσα είναι ορισμένες από τις επιλογές που προσφέρει σε όσες γυναίκες θέλουν να ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους.

20150326_111906 (1)

Διαλέξτε ένα από τα σχέδια του καταστήματος Kellyshairstories.moussou.com ή δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σχέδιο σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.  Τι καλύτερο από το να συνδυάσετε το δικό σας κόσμημα με το αξεσουάρ κεφαλιού της κορούλας σας;

20150504_141628Στο Kellyshairstories.moussou.com σας δίνεται η δυνατότητα  να δημιουργήσετε την κορδέλα του φορέματος του πάρτυ σας, της βάφτισης της μικρής σας καθώς και τα κοκαλάκια του σχολείου. Διαλέξτε μοναδικά δώρα για εσάς και τις φίλες σας,τις κορούλες σας και τις φίλες τους!!!

a8efa481-6eca-432a-b7bf-561cb03cd1c5

80A Tainarou street 165 61
Ano Glyfada, Athens Greece

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε εσείς η τυχερή μαμά που μαζί με την κόρης της  θα κερδίσουν ένα χειροποίητο σετ κολιέ της αρεσκείας τους και τσιμπιδάκι μαλλιών για τη Γιορτή της Μητέρας δια χειρός Κellyshairstories.moussou.com. Η νικήτρια μπορεί να επιλέξει είτε το ζαχαρί σετ είτε το μπλε.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς η τυχερή μαμά που μαζί με την κόρης της  θα κερδίσουν ένα χειροποίητο σετ κολιέ της αρεσκείας τους και τσιμπιδάκι μαλλιών για τη Γιορτή της Μητέρας δια χειρός Κellyshairstories.moussou.com. Η νικήτρια μπορεί να επιλέξει είτε το ζαχαρί σετ είτε το μπλε.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 805 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Εύα Δανίσκα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.