Μαμά με 4 μηνών μωρό μοίρασε ωτασπίδες και γλυκά στους συνεπιβάτες της 10ωρης πτήσης τους

Προνοητική και ευγενέστατη, η μαμά ενός 4 μηνών βρέφους που ταξίδευε από τη Σεούλ της Βόρειας Κορέας στην Καλιφόρνια, ανησυχώντας ότι όλες αυτές τις ώρες μπορεί το μωρό της να κλάψει και να ενοχλήσει τους συνεπιβάτες της, ετοίμασε μία (για την ακρίβεια… παραπάνω) πρωτότυπη έκπληξη: Έφτιαξε και τους μοίρασε 200 σακουλάκια, το κάθε ένα εκ των οποίων περιείχε ένα σημείωμα, ωτασπίδες και μερικά γλυκάκια!

Εντυπωσιασμένος από την χειρονομία αυτή, ένας από τους επιβάτες δημοσίευσε στα social media τις παρακάτω φωτογραφίες σχολιάζοντας πως «δεν ακούστηκε κιχ από το μωρό ούτε μια φορά».

Πολλοί ήταν και οι επιβάτες που σχολίασαν πως δεν ήταν ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο η μαμά και πως θα έδειχναν κατανόηση.

Μία από αυτούς, συγκεκριμένα, είπε: «Ωραία κίνηση, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις πτήσεις και να κάνουμε τους γονείς με μικρά παιδιά να νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Όλοι ήμασταν μωρά κάποια στιγμή στη ζωή μας».

Το σημείωμα που υπήρχε μέσα στο σακουλάκι που έφτιαξε η μαμά έγραφε:

«Πηγαίνω στις ΗΠΑ με την μαμά και γιαγιά μου να δω τη θεία μου. Έχω άγχος και φοβάμαι λιγάκι επειδή είναι η πρώτη μου πτήση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Σας παρακαλώ δικαιολογείστε με. Η μαμά μου ετοίμασε αυτό το σακουλάκι για εσάς με λίγες καραμέλες και ωτοασπίδες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τις αν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Καλό ταξίδι. Ευχαριστώ.»