Αρχική InfoMommy Νέα "Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι!": Συζητάμε για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο Παιχνιδόκουτο (15/11)

"Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι!": Συζητάμε για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο Παιχνιδόκουτο (15/11)

Afisa_MIGEIROY_Mama_se_xreiazomai_Paixnidokoyto_Nea_Smyrni_32x48Το Βιβλιοπωλείο Παιχνιδόκουτο και οι Εκδόσεις Ψυχογιός με αφορμή το νέο βιβλίο της Γιούλης Μιγγείρου, "Μαμά, μπαμπά, σας χρειάζομαι!" σας προσκαλούν σε μία συζήτηση με θέμα «Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του παιδιού σας», στον χώρο του βιβλιοπωλείου το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 18 το απόγευμα. Η συγγραφέας και ψυχολόγος  θα συνομιλήσει με γονείς και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των καθημερινών δυσκολιών ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας!

Γονείς που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της εξερεύνησης των συναισθημάτων και των σκέψεων των παιδιών τους. Γονείς που διαπαιδαγωγούν και μεταφέρουν στα παιδιά τους μηνύματα για τη ζωή, ανάλογα με τις οικογενειακές αξίες και τις αρχές στις οποίες πιστεύουν. Γονείς που είναι πάνω απ’ όλα σύντροφοι, γι’ αυτό η συνεννόηση και η επικοινωνία μεταξύ τους μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη ομαλών και λειτουργικών οικογενειακών σχέσεων. Με απαραίτητα συστατικά την υπομονή, την επιμονή, τη θέληση. Αλλά και με σεβασμό στους κανόνες, στα όρια, στις ισορροπίες. Με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ρουτίνας και των καθημερινών δυσκολιών. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας προτείνει τρόπους για να βοηθήσετε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να προσδιορίσουν την κοινωνική ταυτότητα και τον ρόλο τους. Ο τρόπος με τον οποίο θα αφουγκραστείτε και θα σταθείτε απέναντι σε ενδόμυχες σκέψεις και συμπεριφορές των παιδιών σας θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την ψυχικά υγιή ενηλικίωσή τους.

Παιχνιδόκουτο
Πλατεία Καρύλλου 11, Ν. Σμύρνη,
210- 9317071


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.