Αρχική Νέα Μαμά, όλα για σένα!

Μαμά, όλα για σένα!

FINAL-CF005072-copy-low

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, αλλά και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υλοποιεί μια σημαντική πρωτοβουλία σχεδιασμένη αποκλειστικά για μαμάδες.

Στο πλαίσιο της ενέργειας «Μαμά όλα για σένα», οι νέες μητέρες του Libero Club θα προσκαλούνται μέσω μηνύματος στα καταστήματα της αλυσίδας, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια και να κερδίσουν μια τσάντα με δείγματα προϊόντων των εταιριών SCA, Unilever και Friesland για μωρά.

Πάνες, μωρομάντηλα, παιδικές τροφές, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κάθε είδους προϊόντα που συνδέονται με τη φροντίδα του μωρού, περιλαμβάνονται στην ξεχωριστή λίστα δώρων. Επιπλέον, οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια, συνολικής αξίας ύψους 10 ευρώ.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία της Μαρινόπουλος Α.Ε., που προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στις νέες μητέρες, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους.  Πέρα από την ξεχωριστή αυτή προσφορά, η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει φροντίσει να δημιουργήσει ιδιαίτερους χώρους με όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του μωρού στα Carrefour Planet στον Γέρακα, Carrefour Avenue, Carrefour Αλίμου και Carrefour Μακεδονία.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους Έλληνες καταναλωτές, αγκαλιάζει με αγάπη τις νέες μαμάδες και τις υποστηρίζει, κάνοντας αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της νέας ζωής ακόμη πιο υπέροχες. «Οι μαμάδες κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας καθότι αποτελούν τους μεγαλύτερους ήρωες της καθημερινότητας.  Στόχος της ενέργειας αυτής είναι  να βοηθήσει τις νέες μαμάδες δίνοντας τους αρωγή σε αυτό το νέο ξεκίνημα» τόνισε ο κ. Θεοδωρής Τσεμπερούλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Μαρινόπουλος Α.Ε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.