Αρχική Αληθινές Ιστορίες Μαμά πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ταξιδεύει στον κόσμο με τις κόρες της (εικόνες)

Μαμά πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ταξιδεύει στον κόσμο με τις κόρες της (εικόνες)

Θα τολμούσατε ποτέ να αφήσετε πίσω την καθημερινότητά σας, τη δουλειά, το σπίτι σας και τις υποχρεώσεις σας για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας σε όλο τον κόσμο;

Μία μαμά από την Βρετανία, αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω της τους έντονους ρυθμούς της ζωής της και να γυρίσει τον κόσμο με τις κόρες της. Πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ξεκίνησε τα ταξίδια.

Η 33χρονη Gillian McRobbie εργαζόταν ως νοσοκόμα, πριν ξεκινήσει μια δική της επιχείρηση για παιδιά, την οποία και πούλησε για να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα για το όνειρό της. Ο σύντροφός της,  Andrew Heslop, συνήθιζε να δουλεύει πολλές ώρες και να χάνει τις περισσότερες σημαντικές στιγμές των κορών του. Έτσι δεν δίστασε να πει το ναι στην πρόταση της συντρόφου του, όταν εκείνη του εξήγησε το σχέδιό της για το 2019.

Μάθετε τι ακριβώς έκαναν τότε οι δύο γονείς και δείτε φωτογραφίες από τα ταξίδια τους στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.