Μαμά πρόσεχε το δερματάκι μου!

Ίσως να μην μπορεί να μιλήσει ακόμα, αλλά, αν είχε τη δυνατότητα να σου πει κάτι, αυτό θα έλεγε. Αν και υπάρχουν πολλά προϊόντα που επικαλούνται ότι φροντίζουν τη βρεφική επιδερμίδα, μία μόνο εταιρεία είναι ο ειδικός σε αυτό: H Mustela, η Νο1 εταιρεία προϊόντων βρεφικής περιποίησης στη Γαλλία, με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την επιδερμίδα του μωρού και του παιδιού!

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Mustela γράφει τις πιο όμορφες ιστορίες φροντίδας και προστασίας, με πρωταγωνιστές τα μωρά και τις μαμάδες ολόκληρου του κόσμου. Τα προϊόντα Mustela δημιουργήθηκαν ειδικά για τις καθημερινές ανάγκες του βρεφικού και παιδικού δέρματος, ενώ ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα χάρη στην ξεχωριστή μυρωδιά τους.

Με εξειδίκευση στην κατηγορία βρεφικών προϊόντων, η Mustela διεξάγει διαρκώς νέες έρευνες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος των βρεφών. Χάρη στην πολυετή της εμπειρία, που ενισχύεται από νέες σημαντικές ανακαλύψεις, η Mustela εξασφαλίζει στα βρέφη και στις μητέρες τους ακόμη πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά προϊόντα φροντίδας.

Όλα τα προϊόντα Mustela έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, είναι υποαλλεργικά, υψηλής ανεκτικότητας, με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, κατά μέσο όρο, ενώ δεν περιέχουν parabens, phenoxyethanol, phtalates ή αλκοόλ. Από την πρώτη στιγμή της γέννησης, η Mustela δίνει προτεραιότητα και αντλεί τις περισσότερες δραστικές ουσίες των προϊόντων της από τη φύση.

Πριν διατεθούν στην αγορά, έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά στο πλαίσιο κλινικών ερευνών αλλά και δοκιμών που πραγματοποιούνται κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, ώστε να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια στη χρήση και η αποτελεσματικότητά τους!

Ανακαλύψτε κι εσείς τη μοναδική εμπειρία Mustela μέσα από την προϊοντική της γκάμα και επωφεληθείτε από την ασύγκριτη δερματολογική εξειδίκευση που προσφέρει η σειρά, η οποία διατίθεται στα φαρμακεία, για την απαλή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού και του παιδιού σας.

Mustela λοιπόν, καθώς όλα αρχίζουν με το δέρμα… για το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου: αυτό του μωρού σας!