Μαμά στα 51 της η Ναόμι Κάμπελ! Η υπέροχη εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram

“Μια πανέμορφη μικρή ευλογία με διάλεξε για να γίνω μητέρα της. Είμαι τόσο υπερήφανη που έχω την ευγενική αυτή ψυχή στο ζωή μου και δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον μακρόχρονο δεσμό που πλέον μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη…”

Με αυτές τις λίγες γραμμές, το απόλυτο supermodel, η Naomi Campbell, ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι έγινε μαμά, προφανώς δια της υιοθεσίας, ενός μικρού κοριτσιού.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Η ανάρτησή της αυτή, προκάλεσε έκλπηξη σε πολλούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν γνώριζαν για τις προθέσεις, ενώ αγκαλιάστηκε με αγάπη και ευχές από διάσημους φίλους της, όπως ο Marc Jacobs, ο οποίος της έγραψε πόσο τυχερό είναι το μωρό και πόσο υπέροχη μητέρα θα γίνει η ίδια.

Η δε μητέρα της Naomi, Valerie Morris Campbell, σε ανάρτησή της έγραψε: “Είμαι παραπάνω απο ενθουσιασμένη, καθώς περίμενα πολύ καιρό μέχρι να γίνω γιαγιά!”

Δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υιοθεσία, πάντως κρίνοντας από συνεντεύξεις της, η Campbell είχε ανακοινώσει από το 2017 ότι θέλει να γίνει μαμά.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν το μωρό θα το μεγαλώσει μάλλον ως single μαμά, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό να έχει κάποιον σύντροφο.