Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Mama’s Laundry από το Neomat: Τα ρούχα φρεσκοπλυμένα από την μανούλα στην πόρτα σου!

Mama’s Laundry από το Neomat: Τα ρούχα φρεσκοπλυμένα από την μανούλα στην πόρτα σου!

To Neomat, η έξυπνη επιλογή στο πλύσιμο των ρούχων, καινοτομεί λύνοντας τα χέρια κάθε φοιτητή κι εργένη, με την νέα πρωτοποριακή ενέργεια “Mama’s Laundry”. Αν είσαι φοιτητής, εργένης ή, ακόμα καλύτερα, η μανούλα που ανησυχεί αν το βλαστάρι της έχει καθαρή ζακέτα να βάλει σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, μπες στο www.mamas-laundry.gr και δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Ίσως φταίει ο καιρός. Ίσως φταίει η εξεταστική ή απλά που είσαι εργένης - δεν έχει σημασία - τα άπλυτα μαζεύτηκαν «βουνό» κι εσύ δεν έχεις καθόλου χρόνο για μπουγάδα. Κάνε την έξυπνη επιλογή και στείλε τη μπουγάδα στην μανούλα με τη βοήθεια του Neomat και την νέα καμπάνια Mama’s Laundry!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Αυτόν τον Φεβρουάριο, οι μπουγάδες ταξιδεύουν με το ποδήλατο του Neomat σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν τις μανούλες 40 τυχερών φοιτητών κι εργένηδων. Με αυτό τον οικολογικό τρόπο, το cargo bike του Neomat, θα φέρει κοντά μαμάδες με τα «ξενιτεμένα» παιδιά τους! Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε από τις Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει ένα μήνα, γι’ αυτό μην αργείς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.