Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μάνα είναι μόνο μία, πάμε όλοι Παραλία! (11/5)

Μάνα είναι μόνο μία, πάμε όλοι Παραλία! (11/5)

happymothersdayΕκδήλωση στην Νέα Παραλία, με τη συμμετοχή των μαθητών των δημοτικών παιδικών σταθμών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

Με σύνθημα «Μάνα είναι μόνο μία, πάμε όλοι Παραλία!», η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα Γυάλινα περίπτερα του «Κήπου της Άμμου» και του «Κήπου των Εποχών» της Νέας Παραλίας (Φάληρο) περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών, απαγγελία ποιημάτων, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους και θα διαρκέσει από τις 11.30 έως τις 13.30. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί ήδη έκθεση πολύχρωμων εικαστικών δημιουργιών από υλικά ανακύκλωσης, που έχουν κατασκευάσει τα παιδιά, αλλά και οι παιδαγωγοί τους.

Επίσης οι μαθητές στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αποτυπώσουν στις δημιουργίες τους μηνύματα για τη συγκεκριμένη γιορτή, τα οποία στη συνέχεια θα χαρίσουν στις μαμάδες τους μαζί με γλαστράκια με λουλούδια, προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, με μήνυμα «ο Καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού το «Άλμα Ζωής» θα ενημερώνει τους παρευρισκόμενους και θα μοιράσει σελιδοδείκτες στις μητέρες, με συμβουλές για την πρόληψη καρκίνου του μαστού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.