Αρχική InfoDad «Μαντάμα Μπαττερφλάι» δωρεάν για ανέργους για την πρόβα τζενεράλε (26/7)

«Μαντάμα Μπαττερφλάι» δωρεάν για ανέργους για την πρόβα τζενεράλε (26/7)

mantama-mpatterflaiXίλιες πεντακόσιες θέσεις δωρεάν σε ανέργους θα προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή για τη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπαττερφλάι» στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής. Μετά την τεράστια αποδοχή που γνώρισε η αντίστοιχη πρωτοβουλία στις παραστάσεις του βαγκνερικού «Ιπτάμενου Ολλανδού» - η οποία είχε μάλιστα διεθνή απήχηση- η ΕΛΣ προχωρά στην επανάληψή της με σκοπό να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν γνωρίζει περιορισμούς και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Η διανομή των δωρεάν θέσεων θα γίνεται στα ταμεία του θεάτρου «Ολύμπια» (Ακαδημίας 59) με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας τις εξής ημέρες και ώρες : Τρίτη 23/7 (12.00-21.00), Τετάρτη 24/7 (9.00-21.00) και Πέμπτη 25/7 (9.00-13.00)

Η «Μαντάμα Μπαττερφλάι» θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο στις 27,28,30 και 31 Ιουλίου σε μουσική διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΛΣ Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία του αργεντινού Ούγκο Ντε Ανα, γνωστού στο ελληνικό κοινό από την περυσινή παραγωγή της «Τόσκα» η οποία ανέβηκε επίσης στο ρωμαϊκό ωδείο. Οι υψίφωνοι Μαρία Λουιτζία Μπόρσι (27,30/7) και Τσέλια Κοστέα (28,30/7) ερμηνεύουν σε διπλή διανομή τον ρόλο της Τσο Τσο Σαν, της 15χρονης γκέισας που φτάνει από τον μοιραίο έρωτα στην αυτοκτονία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.