Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Μαραθώνιος Zumba για καλό σκοπό την Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Μαραθώνιος Zumba για καλό σκοπό την Κυριακή 26 Ιανουαρίου

ZUMBAAA

Αν είστε φαν της Zumba, αν θέλετε να διασκεδάσετε και να γυμναστείτε χορεύοντας ή αν απλά θέλετε να συνεισφέρετε στην ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Πειραιά, τότε σημειώστε ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, έχετε ραντεβού στο Βύρωνα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί τρίωρος μαραθώνιος Ζumba Fitness, στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης, στο γήπεδο μπάσκετ, στον δήμο Βύρωνα (πλησίον Θεάτρου Βράχων).

Στον μαραθώνιο αυτόν, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από  – 40 πιστοποιημένοι Zumba instructors - γυμναστές και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά.

Ώρες διεξαγωγής: 17:00 – 20:00 (ώρα προσέλευσης 16:30)

Δείξε την αγάπη σου για τα παιδιά με την παρουσία σου…

“Αν μ’αγαπάς”, έλα να χορέψουμε μαζί….& γίνε μαζί μου παιδί!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.