Αρχική Famous Parents Μαρία Κωνσταντάκη: "Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδάκι που για κάποιους λόγους βρέθηκε μόνο του, από το να προσπαθώ να κάνω δικό μου"

Μαρία Κωνσταντάκη: "Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδάκι που για κάποιους λόγους βρέθηκε μόνο του, από το να προσπαθώ να κάνω δικό μου"

1Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Φέτος την απολαύσαμε στο "Μάνα εξ Ουρανού" στο ρόλο της αδερφής της Μαρίας Σολωμού που μεγαλώνει μόνη της εκτός γάμου το παιδί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People η ηθοποιός ερωτηθείσα για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού δήλωσε ότι «Υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών που αποφασίζουν μέσα σε έξι μήνες να κάνουν οικογένεια, κάτι που το βρίσκω παράτολμο και δεν θα το έκανα ποτέ. Ειλικρινά, αν γνώριζα έναν εξαιρετικό άνθρωπο και μου έβγαζε πως είναι ο έρωτας της ζωής μου, θα ήμουν πολύ χαρούμενη και δεν θα ήθελα να κάνουμε παιδιά. Θα μου άρεσε πολύ με τον σύντροφό μου να κάνουμε ταξίδια... Αν υπήρχε στη χώρα μας ένα καλύτερο σύστημα υιοθεσίας, ίσως το σκεφτόμουν. Δεν έχω διάθεση να διαιωνίσω τα γονίδιά μου. Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδάκι που για κάποιους λόγους βρέθηκε μόνο του, από το να προσπαθώ να κάνω δικά μου παιδιά".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.