Αρχική Famous Parents Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες βουτιές με τη μικρή Μάργκω

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες βουτιές με τη μικρή Μάργκω

c541943adb7cc0b44c99ba969ea9d600_XLΌμορφες οικογενειακές στιγμές στην παραλία πέρασαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας με την κορούλα τους Μάργκω. Μπορεί το ζευγάρι να έχει ήδη ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα, όμως αυτές ήταν οι πρώτες βουτιές για τη μικρή που -όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες- το χάρηκε πολύ!

Από την παρέα τους έλειπε ο μικρός Σπύρος που ήρθε στη ζωή πριν από δύο μήνες για να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας, καθώς είναι ακόμη πολύ μικρούλης για να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές και παιχνίδια στη θάλασσα μαζί τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας πρόκειται τον Ιούνιο να συμπληρώσουν πέντε χρόνια γάμου και διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους!

xrousala_marietta3

xrousala_marietta1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.