Μαρίτα Αργυρού: Κατέκτησε την 5η θέση στα 4χ400μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων & Νεανίδων

argyroyΕπεσε η αυλαία μιας μεγάλης διοργάνωσης, του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων & Νεανίδων που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας στις 4 & 5/07/2015. Στους αγώνες συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα και η Μυτιληνιά Πρωταθλήτρια του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης και του Γρηγόρη Κοντού, Μαρίτα Αργυρού.

Όπως αναφέρει το lesvospost.com η Αργυρού αγωνίσθηκε την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, στα 400μ. τερματίζοντας στην 10Η θέση με επίδοση 58.37. ΄Ηταν μια δύσκολη μέρα για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και για τους διοργανωτές, αφού δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα εξαιτίας της δυνατής βροχή που ξέσπασε και που είχε σαν αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μικρή διακοπή το πρόγραμμα των αγώνων.

271_16db9b88d9515580a78d5965b066ac2d_m

Την Κυριακή συμμετείχε με τις συναθλήτριές της: ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ –ΚΟΥΤΛΗ και ΓΡΙΛΛΟΥ οι οποίες απάρτιζαν την Εθνική Ομάδα Σκυταλοδρομίας, στα 4χ400Μ όπου τερμάτισαν στην 5η θέση με επίδοση 3.54.20. Η Αργυρού κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες ανάμεσα στις καλύτερες των Βαλκανίων που θα της φανούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

H Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την πρωταθλήτριά μας, η οποία έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα πως έχει το ταλέντο να φέρει στη Λέσβο μεγάλες επιτυχίες. Επίσης συγχαίρει την οικογένειά της, το σωματείο της καθώς και τον προπονητή της κ. Γρηγόρη Κοντό και εύχεται ότι καλύτερο.