Αρχική Νέα Ματαιόδοξοι γονείς στήνουν σκηνικά ανείπωτης χλιδής για να φωτογραφίσουν τα παιδιά τους

Ματαιόδοξοι γονείς στήνουν σκηνικά ανείπωτης χλιδής για να φωτογραφίσουν τα παιδιά τους

bo-2_0

Σε εμάς φαίνεται κραυγαλέο, νεοπλουτίστικο, κιτς, άξεστο. Για τους εν λόγω γονείς, κομμάτι της ζωής τους. Μιας ζωής που κινείται ανάμεσα στην υπερβολή, την επίδειξη και την αλλαζονία. Ματαιόδοξοι γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους με φόντο κοσμήματα, χρήματα και ακριβά μίνι αυτοκίνητα. Έπειτα αναρτούν αυτές τις φοβερές πόζες στο διαδίκτυο για να θαυμάσει όλος ο κόσμος Με στόχο τι, αναρωτιόμαστε. Να κάνουν τα παιδιά τους προέκταση του εαυτού τους, ενός εαυτού που απ' ό,τι φαίνεται  οι ίδιοι έχουν σε μεγάλη υπόληψη.

m-8_3

Φωτογραφίες με μωρά σκεπασμένα με χαρτονομίσματα, νήπια περιτριγυρισμένα από κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας και μπόμπιρες που οδηγούν BMW και Range Rovers, αξίας χιλιάδων δολαρίων, κατακλύσουν το καθημερινά το ίντερνετ. Μπροστά σε αυτό το καθηλωτικό θέαμα, της απέραντης ελαφρότητας του Είναι, οι υπόλοιποι στεκόμαστε με δέος.

m-7_1

m-87_2

m-4_5

m-3_9


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.