Αρχική Infokids Υγεία Μαθαίνουμε για την ''επιθετικότητα στα πρώτα χρόνια της ζωής και τη διαχείρισή της" στο Playgroup (24/1)

Μαθαίνουμε για την ''επιθετικότητα στα πρώτα χρόνια της ζωής και τη διαχείρισή της" στο Playgroup (24/1)

anger“...Ο Μάρκος, 3 ετών παρά κάτι, παίρνει το κουβαδάκι από τα χέρια του Αλέξη και αρχίζει να το γεμίζει άμμο με το φτυάρι του. Ο Αλέξης φωνάζει «δικό μου, το κουβαδάκι μου» με όλη του τη δύναμη, ώστε να τον ακούει όλη η παραλία. Όταν καταλαβαίνει ότι τα λόγια δε θα του δώσουν το κουβαδάκι πίσω, πάει να το αρπάξει, αλλά ο Μάρκος προλαβαίνει να το τραβήξει, σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει. Ο Αλέξης τον προλαβαίνει, τον σπρώχνει, τον ρίχνει κάτω και του παίρνει το κουβαδάκι, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να αρχίσει να κλαίει...”

Η Playgroup Hellas και o ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομίας Κος Νίκος Σταματογιάννης, διοργανώνουν το σεμινάριο «Η παιδική επιθετικότητα στα πρώτα χρόνια της ζωής και η διαχείρισή της».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς, παιδαγωγούς, φοιτητές και όλους όσοι ασχολούνται με ομάδες παιδιών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Playgroup Hellas (Κύπρου 37Β Αγία Παρασκευή - κοντά στο μετρό Αγ. Παρασκευής) την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 18.00-21.00

Oppositional-defiant-disorder2Σκοπός του σεμιναρίου είναι να απαντηθούν ερωτήματα όπως τι ακριβώς είναι η παιδική επιθετικότητα, πού οφείλεται, πώς μπορούμε να τη διαχειριστούμε, αλλά και σε ποιο βαθμό η επιθετική συμπεριφορά των παιδιών αποτελεί φυσιολογική εκδήλωση της ανάπτυξής τους. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα τεθούν υπό συζτήτηση, οι επιθετικές εκδηλώσεις (καυγάδες ανάμεσα στα αδέρφια, κρίσεις θυμού, αδιαφορία για τα όρια, κλπ.) κατά τη βρεφική, νηπιακή και προσχολική ηλικία, απαντώντας σε ερωτήματα που προβληματίζουν καθημερινά γονείς και παιδαγωγούς.

Συνεισφορά 5€ για τα μέλη του Playgroup και 10€ για τους επισκέπτες.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στο 210 6090770 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Playgroup Hellas
Κύπρου 37Β Αγία Παρασκευή


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.