Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μαθαίνουμε και αγαπάμε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία Strikers

Μαθαίνουμε και αγαπάμε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία Strikers

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Στόχος της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν σωστά τους κανόνες του ποδοσφαίρου και να καταλάβουν ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουν κυρίως ως παιχνίδι και διασκέδαση!!! Όλα αυτά με την χρήση μεθόδων που προάγουν την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα, καθώς και την ισορροπία μεταξύ της ανάπτυξης του σώματος και του πνεύματος.
DiptixoEntypo_Strikers_Akadimia_1_Page_2-e1450080752528
Ιδρυτής (και Πρόεδρος) είναι ο οικονομολόγος κ. Ιωάννης Μαλέογλου, ενώ υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος είναι ο κ. Ηλίας Παπαθανασίου, γυμναστής - φυσικοθεραπευτής. Η «ομάδα» μας ενισχύεται και από επιστημονικούς συνεργάτες την διατροφολόγο - διαιτολόγο κα Μαρία Μπασκίνη και την κοινωνική λειτουργό κα Πετρούλα Καλαϊτζή. Φιλοξενούμαστε στις εγκαταστάσεις Athletic Park Επίσκυρο στην περιοχή της Πυλαίας (έναντι PAOK Sports Arena), όπου διεξάγονται τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
www.strikers.gr
info@strikers.gr
6937 200 024 (Ιωάννης Μαλέογλου)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.