Αρχική Πασχαλινά Μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε και να διακοσμήσουμε τις λαμπάδες μας στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης (10/4)

Μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε και να διακοσμήσουμε τις λαμπάδες μας στην Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης (10/4)

easter_candles_1Δωρεάν σεμινάριο κατασκευής κεριού και διακόσμησης πασχαλινής λαμπάδας, διοργανώνει ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης, την Πέμπτη 10 Απριλίου από τις 17.30 έως τις 19.30, στα γραφεία της (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45).Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Ηλιούπολης, την Πέμπτη 10 Απριλίου από τις 17.30 έως τις 19.30, στα γραφεία της (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45).

Οι λαμπάδες που θα κατασκευαστούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διατεθούν στην «Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας», που έχει έδρα στην πόλη (Λ. Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου 1).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.