Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Μαθαίνουμε την ιστορία του νάρκισσου σε ένα θεατρικό εργαστήρι στο Ακαδήμεια (5/4)

Μαθαίνουμε την ιστορία του νάρκισσου σε ένα θεατρικό εργαστήρι στο Ακαδήμεια (5/4)

Narcissus_poeticus Η άνοιξη μας δίνει ιδέες για… τι άλλο; Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών μπορούν να συμμετάσχουν στο ανοιξιάτικο θεατρικό εργαστήρι του Ακαδήμεια που είναι αφιερωμένο στον νάρκισσο.Μαζεύουμε τα ωραιότερα λουλούδια, μαθαίνουμε τις ιστορίες τους και τις κάνουμε θέατρο!!! Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 5 Απριλίου στις 16:30 το απόγευμα για να ανακαλύψουμε μαζί την  ιστορία του λουλουδιού, του καθρέφτη, της ψεύτικης ή αληθινής ομορφιάς και αν θέλουμε… να φτιάξουμε την ιστορία, όπως εμείς επιθυμούμε!


ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ:

ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΒΟΥΣΗ, Νηπιαγωγός, Δασκάλα Δράματος, MA of Arts in Education

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 8 Ευρώ.Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 5:30μ.μ., το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.