Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθε να διαχειρίζεσαι τα αρνητικά συναισθήματα στο σεμινάριο του Believe in You (24/10)

Μάθε να διαχειρίζεσαι τα αρνητικά συναισθήματα στο σεμινάριο του Believe in You (24/10)

Στη ζωή μας είναι φυσικό να βιώνουμε και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι απόλυτα φυσικό να συναντούμε αρνητικούς ανθρώπους. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πώς να τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά και πώς, τελικά, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Το Believe in You προσφέρει δύο σεμινάρια σχετικά με τη διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων και ανθρώπων. Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Συναισθημάτων» θα μάθουμε πώς να οριοθετήσουμε την επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων στη διάθεση και τη ζωή μας γενικότερα, πώς να ελέγχουμε το θυμό και τις αντιδράσεις μας, αλλά και τα διάφορα αισθήματα απογοήτευσης και απόρριψης, πώς να χειριζόμαστε τη ζήλια και πώς θα διατηρούμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας σε αρνητικές καταστάσεις. Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Ανθρώπων» στόχος είναι να μάθουμε πώς να περιορίζουμε την επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στη ζωή μας, πώς να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις μαζί τους και πώς να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, ώστε να κρατήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας! Το κάθε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν θα έχει τρίωρη διάρκεια.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων)

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων)

Εισηγήτρια θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των σεμιναρίων

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι
Ώρα προσέλευσης: 11:30
Ώρες διεξαγωγής: 12:00-15:00
Κόστος: 30 € το κάθε σεμινάριο. Προσφορά: 40 € το πακέτο δύο σεμιναρίων
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6128281 & 697 47 81 051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.