Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθε να διαχειρίζεσαι τη διαφορετικότητα στο σεμινάριο του Believe in You (01/12)

Μάθε να διαχειρίζεσαι τη διαφορετικότητα στο σεμινάριο του Believe in You (01/12)

Το Believe in You, μία πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops, ολοκληρώνει το πρόγραμμα "Πώς να..." με ένα νέο κύκλο σεμιναρίων το μήνα Δεκέμβριο. Τα θέματα αυτή τη φορά σχετίζονται με την αυτοβελτίωση.

Ο κύκλος περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα σεμινάρια και το πρώτο από αυτά με τίτλο «Πώς να διαχειρίζεστε τη διαφορετικότητα» πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Τρίτη 01/12 "Πώς να διαχειρίζεστε τη διαφορετικότητα"

Ποιες είναι οι διαστάσεις της διαφορετικότητας και πώς να την κατανοήσουμε
Πώς θα αποδεχθούμε τη διαφορετικότητα
Πώς θα γίνουμε πιο ανοιχτοί
Πώς θα επικοινωνήσουμε με διαφορετικούς ανθρώπους
Πώς θα διαφωνούμε με σεβασμό

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει περισσότερα και να δηλώσει συμμετοχή ΕΔΩ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Προσφορά Δεκεμβρίου (3+1 Δώρο)

Αποκτήστε το πακέτο 4 σεμιναρίων για 1 άτομο με 90 ευρώ (κερδίζετε 30 ευρώ). Επωφεληθείτε της προσφοράς που είναι σε ισχύ και κερδίστε το ένα από τα τέσσερα σεμινάρια δώρο. Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30 ευρώ.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Τηλ. 210 8225983
Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.