Μάθε να διαχειρίζεσαι τους αρνητικούς ανθρώπους στο σεμινάριο του Believe in You (31/10)

Στη ζωή μας είναι φυσικό να βιώνουμε και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι απόλυτα φυσικό να συναντούμε αρνητικούς ανθρώπους. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πώς να τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά και πώς, τελικά, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Αρνητικοί είναι οι άνθρωποι που «ρουφούν» την ενέργειά μας, που μας στερούν τη θετική μας διάθεση και που μας προκαλούν έτσι ποικίλα προβλήματα, προβληματισμούς, αλλά και αρνητικά συναισθήματα. Οι άνθρωποι που διαρκώς αποθαρρύνουν ή κριτικάρουν τους άλλους, που γκρινιάζουν και παραπονιούνται. Όλα αυτά τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά. Επειδή αφενός είμαστε κοινωνικά όντα και δεν μπορούμε να απομακρύνουμε όλους τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας, αφετέρου δεν μπορούμε πάντοτε να αποφύγουμε μια αρνητική κατάσταση, το πλέον ωφέλιμο για εμάς είναι να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε τον αρνητισμό και να βρίσκουμε λύσεις.

Το Believe In You, η δράση κοινωνικού χαρακτήρα του flowmagazine.gr, φιλοξενείται στην Oriflame στις 31 Οκτωβρίου με ακριβώς αυτό το στόχο: να σας παράσχει πρακτικές λύσεις και πληροφορίες πάνω στη διαχείριση αρνητικών ανθρώπων.

Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων – Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Πώς θα θέσουμε όρια στην επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στην ψυχολογία μας
Πώς θα διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας όταν περιβαλλόμαστε από αρνητικούς ανθρώπους
Πώς να συμβιώσουμε και να συνεργαστούμε με αρνητικούς ανθρώπους
Πώς να διατηρούμε την πίστη στον εαυτό μας, ακόμη κι όταν το περιβάλλον μάς αποθαρρύνει
Πώς να αποφεύγουμε τις παρεξηγήσεις
Πώς να διατηρήσουμε στάση ουδετερότητας

Εισηγήτρια θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι
Ώρα προσέλευσης: 11:30
Ώρες διεξαγωγής: 12:00-15:00
Κόστος: 30 ευρώ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6128281 & 697 47 81 051