Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη με τα σεμινάρια του Believe in You

Μάθε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη με τα σεμινάρια του Believe in You

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να... κάνετε τη ζωή σας καλύτερη; Η δράση Believe in You του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και νέα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης!

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε μικρούς κύκλους σεμιναρίων μέχρι το τέλος του χρόνου, με στόχο το 2016 να βρει πλέον τους συμμετέχοντες σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και φυσικά της ζωής τους! Η λογική των σεμιναρίων επικεντρώνεται στο ερώτημα «Πώς να…» και θέλει να δώσει πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις για το πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας σε θέματα αυτογνωσίας, ποιότητας ζωής, επικοινωνίας και αυτοβελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος του Σεπτεμβρίου σχετίζεται με ποιότητα ζωής και περιλαμβάνει πολύ σημαντικά σεμινάρια με θέματα: «Πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο» και φυσικά «Πώς να αποκτήσετε ισορροπία εργασίας-ζωής».

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, να μάθετε το αναλυτικό πρόγραμμα, τα οφέλη και τις σχετικές τεχνικές, πατήστε ΕΔΩ.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των σεμιναρίων


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.