Αρχική Σχολή Γονέων «Μάθε παιδί μου χρώματα!»: Τώρα, η σχολική χρονιά έχει άλλον αέρα!

«Μάθε παιδί μου χρώματα!»: Τώρα, η σχολική χρονιά έχει άλλον αέρα!

Η Kraft Paints, η ελληνική εταιρεία χρωμάτων, στέκεται για μία ακόμη χρονιά δίπλα στους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα αφήσει εποχή!

Τώρα, βάφοντας με το καινοτόμο πλαστικό χρώμα νέας γενιάς Master, το οποίο διαθέτει ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες αλλά και πιστοποιημένη αντιμικροβιακή δράση, μπορείτε να επωφεληθείτε διπλά: Δημιουργείτε μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο, αλλά και ολόκληρο το σπίτι, ενώ παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα μέσω του διαγωνισμού «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ». Μιας πρωτοβουλίας που δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στους μικρούς μαθητές, χαρίζοντάς τους σχολικά δώρα στη στιγμή και άλλα φανταστικά δώρα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, μεταξύ των οποίων και ένα μοναδικό ταξίδι στη Eurodisney!

KRAFT_DIGITAL CAMPAIGN NEW 0108

Ο τρόπος είναι απλός! Αναζήτησε το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό που βρίσκεται μέσα στα δοχεία Master με την ειδική σήμανση «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ» στο καπάκι και μπείτε στο mathepaidimouxromata.gr για να δηλώσετε τον κωδικό σας και να μάθετε ακόμα περισσότερα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου, δίνοντας σας την ευκαιρία να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά με νέο χρώμα και με φρέσκο αέρα ανανέωσης!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.