Αρχική Περιβάλλον Μάθε πώς να δώσεις τις πρωτες βοήθειες στα πουλιά που έχουν τραυματιστεί (18/1)

Μάθε πώς να δώσεις τις πρωτες βοήθειες στα πουλιά που έχουν τραυματιστεί (18/1)

injured birdΑυτή την Κυριακή 18 Ιανουαρίου πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Α. Τρίτσης και δώστε τους την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμα μαθήματα πρώτων βοηθειών (11:30-12:45) για τραυματισμένα πουλιά.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών που θέλουν να μυηθούν στον υπέροχο κόσμο των πουλιών και υλοποιείται από την Ορνιθολογική στο «Παλιό Οινοποιείο» στο Πάρκο «Α.Τρίτσης». Στη συνάντηση αυτή ειδικοί από το Σύλλογο προστασίας και περίθαλψης άγριων ζώων ΑΝΙΜΑ θα μας μάθουν πως μπορούμε να βοηθήσουμε τραυματισμένα πουλιά και τι χρειάζεται ένας νεοσσός που έχει πέσει από τη φωλιά του. Στη συνέχεια φτιάχνουμε αφίσες με θέμα τις πρώτες βοήθειες για τα άγρια πουλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 210-2316977 και park@ornithologiki.gr

Είσοδος ελεύθερη

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης
Λεωφόρος Δημοκρατίας, έξοδος 6 Αττ. Οδού, Ίλιον
210 2316977


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.