Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθε πώς να καλλιεργήσεις πειθώ στο σεμινάριο του Believe in You (10/11)

Μάθε πώς να καλλιεργήσεις πειθώ στο σεμινάριο του Believe in You (10/11)

Το Believe in You, μία πρωτοβουλία του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops, συνεχίζει τη δράση του και για τον μήνα Νοέμβριο!

H πειθώ είναι μία από τις πιο σημαντικές ικανότητες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή και αποτελεί τον πιο... έντιμο τρόπο για να κερδίσουμε αυτά που θέλουμε. Μάλιστα, όσο αναπτύσσουμε την ικανότητά μας να πείθουμε άλλους ανθρώπους, η επιρροή μας μεγαλώνει, οι γύρω μας εμπιστεύονται τη γνώμη μας, η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται και οι επικοινωνιακές μας δεξιότητες διευρύνονται! Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πώς το να εισπράττουμε το ναι ως απάντηση είναι πάντα καλύτερο από το όχι!

Τρίτη 10/11 "Πώς να καλλιεργήσετε πειθώ"

- Πώς αναγνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε τα κίνητρα και τις ανάγκες των άλλων
- Πώς να είμαστε πειστικοί χωρίς να είμαστε πιεστικοί
- Πώς να χρησιμοποιήσουμε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη προκειμένου να καλλιεργήσουμε πειθώ
- Τι να προσέξουμε στο λεξιλόγιό μας και στη γλώσσα του σώματος

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30 ευρώ. 

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Τηλ. 210 8225983
Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.