Μάθε πώς να βρεις το σύντροφο της ζωής σου στο σεμινάριο του Believe in You (13/10)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με ποιο τρόπο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, να γνωρίσετε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας; Μήπως περνάει από το μυαλό σας η ερώτηση «Πώς μπορώ να βρω ένα σύντροφο που να μου ταιριάζει πραγματικά;» ή «Γιατί θέτω στόχους και στη συνέχεια τους παρατάω»;

Αν αναζητάτε πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, τα νέα σεμινάρια του Believe in You με κεντρικό άξονα το «Πώς να…» είναι εδώ και τον Οκτώβριο! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε Τρίτη στα Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ να γυρίσετε πίσω στα «θρανία» με εκπαιδευτικό μας στόχο, αυτή τη φορά, να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τις δυνατότητες και τα «θέλω» σας και φυσικά να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να κάνετε τη ζωή σας ομορφότερη!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τρίτη 13/10 Πώς να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας

Ποιες ερωτήσεις πρέπει να απαντήσουμε και ποια προσωπικά εμπόδια πρέπει να νικήσουμε, ώστε να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας
Με ποια κριτήρια θα θέσουμε προδιαγραφές για το σύντροφο της ζωής μας
Πώς θα καταλάβουμε τι ζητάμε από μια σχέση
Πώς θα θέσουμε τα όρια μέσα στα οποία αποδεχόμαστε ένα σύντροφο
Πώς θα ταιριάξουμε εμείς στον ιδανικό μας σύντροφο

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 30 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23% σύμφωνα με το νέο νόμο)

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των σεμιναρίων

Περισσότερες πληροφορίες:
Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Τηλ. 210 8225983
Ώρες διεξαγωγής: 18:00-21:00
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051