Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθε πώς να χτίσεις αυτοπεποίθηση στο σεμινάριο του Believe in You (28/11)

Μάθε πώς να χτίσεις αυτοπεποίθηση στο σεμινάριο του Believe in You (28/11)

Ξέρατε ότι το άγχος κι η αυτοπεποίθηση είναι δύο έννοιες αντίστροφες; Κι όμως, μπορεί να φαίνονται σαν δύο διαφορετικά κομμάτια προσωπικής ανάπτυξης, αλλά στην πραγματικότητα το άγχος ξεκινάει εκεί που σταματάει η αυτοπεποίθηση. Σας φαίνεται περίεργο; Για σκεφτείτε καλύτερα! Πότε αγχώνεστε; Όταν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας κάτι που αναλάβατε ή όταν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος. Με άλλα λόγια; Σε καταστάσεις που η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στο μηδέν!

Σε μία περίοδο που δυστυχώς το άγχος κυριαρχεί στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων, το Believe in You έρχεται με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο μεγαλύτερο όπλο της ζωής, την αυτοπεποίθηση! Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Oriflame το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Αυτοπεποίθηση - Σάββατο 28 Νοέμβριου

Πώς να αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία
Πώς να καλλιεργήσουμε αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση
Πώς να χτίσουμε αυτοπεποίθηση
Πώς να αντιμετωπίζουμε την αποτυχία

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι
Ώρα προσέλευσης: 11:30
Ώρες διεξαγωγής: 12:00-15:00
Κόστος: 30 ευρώ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6128281 & 697 47 81 051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.