Αρχική InfoTeens Νέα Μάθε πώς θα φτιάξεις το δικό σου game! (από 20/6)

Μάθε πώς θα φτιάξεις το δικό σου game! (από 20/6)

unity-development-on-windows-ekpaideutiki-ekdilosi-gia-anaptuksi-video-gamesΑπό τις 20 έως τις 22 Ιουνίου θα διαρκέσει το Unity development on Windows, event το οποίο διοργανώνει η Microsoft Ελλάς με την υποστήριξη του Hellenic American College. Πρόκειται για μία τριήμερη εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα στους χώρους της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κατασκευάσουν τα δικά τους παιχνίδια για τις πλατφόρμες Windows 8 και Windows Phone μέσω της πλατφόρμας Unity αλλά και πώς να τα διαθέσουν μέσα από τα Windows Store.

Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του GameAthlon 2014 (θα πραγματοποιηθεί στις 4-5-6 Ιουλίου), περιλαμβάνει παρουσιάσεις για αρχάριους αλλά και για έμπειρους developers. Το κύριο μέρος της είναι το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ οι αρχάριοι σε C# ή/και Unity μπορούν να παρακολουθήσουν το προπαρασκευαστικό δίωρο την Παρασκευή, 20 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Jaime Rodriguez, Principal Program Manager από τα κεντρικά της Microsoft και ο Carl Callewaert, Lead Technical Evangelist από την ομάδα της Unity.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και για το χρονικό διάστημα των επόμενων δύο μηνών οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διαθέσουν το παιχνίδι που θα αναπτύξουν στα Windows 8.1 και Windows Phone Store και να διεκδικήσουν βραβεία.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και για το χρονικό διάστημα των επόμενων δύο μηνών θα έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε το παιχνίδι που θα αναπτύξετε στα Windows 8.1 και Windows Phone Store και να διεκδικήσετε μεγάλα βραβεία.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το απαιτούμενο λογισμικό και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την σελίδα της εκδήλωσης εδώ http://unity.gameathlon.gr ενώ για εγγραφές μπορείτε να δείτε εδώ http://aka.ms/unitygr

Ελληνοαμερικανική Ένωση,

Μασσαλίας 22, Κολωνάκι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.