Αρχική Infokids Αποδράσεις MathemARTics Camp 2015 - Καλοκαίρι στο μουσείο Ηρακλειδών, μέχρι τέλος Ιουλίου!

MathemARTics Camp 2015 - Καλοκαίρι στο μουσείο Ηρακλειδών, μέχρι τέλος Ιουλίου!

MathemarticsCamp_2015

Επιστήμονας ή Καλλιτέχνης;

Με άξονα το τρίπτυχο «επιστήμη-τέχνη-μαθηματικά, το Μουσείο Ηρακλειδών είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς του φίλους στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ηρακλειδών, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, το Θησείο.

Τα θερινά ολοήμερα εργαστήρια του μουσείου προσφέρουν καθημερινά στα παιδιά πολλές ώρες δημιουργίας, χαράς και γνώσης! Έτσι, διοργανώνει θεματικά βιωματικά πενθήμερα, με άλλο περιεχόμενο κάθε φορά!

Οι ώρες του βασικού προγράμματος είναι  από 08:00 έως 16:00 καθημερινά.

Το περιεχόμενο κάθε κύκλου είναι μοναδικό και δεν επαναλαμβάνεται ούτε αποτελεί συνέχεια προηγούμενου. Έτσι, το παιδί έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε όσους και όποιους κύκλους επιθυμεί. Το μουσείο θα ενημερώνει τους γονείς κατά την εγγραφή για το τελικό πρόγραμμα και τους διδάσκοντες καθηγητές, και με καθημερινά σημειώματα για τις ενότητες που διδάχτηκαν τα παιδιά.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ ανά κύκλο. Προβλέπεται έκπτωση 10% στο δεύτερο παιδί και 10% για κάθε επιπλέον κύκλο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter