Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Μάθετε πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες στο σεμινάριο του Believe in You (15/12)

Μάθετε πώς να κόψετε τις κακές συνήθειες στο σεμινάριο του Believe in You (15/12)

Αυτό το Δεκέμβριο, το Believe in You, ολοκληρώνει το πρόγραμμα των πρακτικά εστιασμένων σεμιναρίων «Πώς να...» με έναν κύκλο αφιερωμένο στην αυτοβελτίωση! Στόχος του κύκλου να απαντήσει μέσα από πρακτικές συμβουλές, εργαλεία και ασκήσεις στο ερώτημα "Πώς μπορώ;", κάνοντας την καθημερινότητά μου πιο όμορφη και ήρεμη και εκμεταλλευόμενος τα χαρίσματά μου, να γίνω μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!

Αν ψάχνετε, λοιπόν, τρόπους να συμβιώσετε με το διαφορετικό, να διαχειριστείτε καλύτερα τις εντάσεις, να αποκτήσετε χαρακτηριστικά ηγέτη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή ή ακόμη και να ξεφορτωθείτε τις κακές συνήθειες που σας εμποδίζουν, μόλις βρήκατε το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις γιορτές στον εαυτό σας!

Τρίτη 15/12 Πώς να κόψετε τις κακές σας συνήθειες

Πώς καταλαβαίνουμε ότι μια συνήθεια μας εμποδίζει στη ζωή
Γιατί είναι δύσκολο να κόψουμε τις κακές μας συνήθειες
Πώς μπορούμε να αποφύγουμε συνηθισμένα λάθη στην προσπάθειά μας να αποκοπούμε από παλιές συνήθειες
Πώς θα δώσουμε στον εαυτό μας κίνητρα για την αλλαγή
Πώς θα αλλάξουμε την ισορροπία δυνάμεων προς το μέρος μας
Πώς να αποκτήσουμε νέες καλύτερες συνήθειες

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει περισσότερα και να δηλώσει συμμετοχή ΕΔΩ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του σεμιναρίου

Περισσότερες πληροφορίες:

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα
Τηλ. 210 8225983
Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.