Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μάθετε τα μυστικά για να κατακτήσετε τον μητρικό θηλασμό στην πράξη στην Κλινική "Γένεσις" (12/12)

Μάθετε τα μυστικά για να κατακτήσετε τον μητρικό θηλασμό στην πράξη στην Κλινική "Γένεσις" (12/12)

Η «Γένεσις», η πρώτη και μεγαλύτερη μικτή (Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική) ιδιωτική κλινική Γυναίκας στη Β. Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, διοργανώνει την ημερίδα «Ο Μητρικός Θηλασμός στην Πράξη», το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου , στις 8.30 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Κλινικής. Εδώ και 11 χρόνια, η «Γένεσις», παράλληλα με την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από οποιαδήποτε επιστημονική εξέλιξη που αφορά στην υγεία της Γυναίκας και του βρέφους.

FB-AD

Γνωρίζοντας καλά το άγχος και την αγωνία κάθε νέας μητέρας, πριν και μετά τον τοκετό, η «ΓΕΝΕΣΙΣ» διοργανώνει την εκδήλωση με στόχο να ρίξει φως στη διαδικασία που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ζωής, στον μητρικό θηλασμό. Η ημερίδα απευθύνεται σε μαιευτήρες-γυναικολόγους, παιδίατρους, μαίες, νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, φοιτητές από τον τομέα της υγείας, αλλά και σε γονείς, νέους και μέλλοντες, οι οποίοι θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με το θέμα.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του, ο κ. Γεώργιος Φραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. «ΓΕΝΕΣΙΣ», Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία της κας Ιωάννας Αντωνιάδου-Κουμάτου, Αναπτυξιακής Παιδιάτρου, MD, PhD, Δ/ντριας Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, με θέμα «Ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στην προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού».

Διακεκριμένοι επιστήμονες από τα πεδία της παιδιατρικής, της νεογνολογίας, της μαιευτικής και της γυναικολογίας θα επιχειρήσουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, αλλά και να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον μητρικό θηλασμό.

12308714_768336329976394_6724987005135047774_n

ΓΕΝΕΣΙΣ
Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία Θεσσαλονίκη
2310.984000


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.