Μάθετε τα μυστικά της κουζίνας στα δωρεάν μαθήματα μαγειρικής του Farmers Republic!

farmer_market_590_bΗ είδηση της λειτουργίας της έφερε χαμόγελα σε καταναλωτές αλλά και εμπορικό κοινό καθώς πλέον η Αττική απέκτησε την πρώτη στεγασμένη λαϊκή αγορά βιολογικών ελληνικών προϊόντων, όπου οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να συστήσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους στους πελάτες, να αναπτύξουν μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Το όνομα αυτού Farmers Republic.

Κηπευτικά, λαχανικά, φρούτα, τυροκομικά, κρεατικά, αλλαντικά, ξηροί καρποί, γλυκά, είδη αρτοποιίας, είδη μπακαλικής και πολλά άλλα μοναδικής ποιότητας αγνά και παραδοσιακά αγαθά, όλα πιστοποιημένα, ολοκληρωμένης διαχείρισης ή βιολογικής καλλιέργειας βρήκαν τον επίγειο παράδεισό τους καθιστώντας το Farmers Republic ως το απόλυτο σημείο συνάντησης όσων φροντίζουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να γεύονται είδη απευθείας από τους παραγωγούς χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων.

farma2-thumb-large

Οι υπεύθυνοι του Farmers Republic εξελίσσουν τη δράση τους εγκαινιάζοντας την ενότητα δωρεάν μαθημάτων μαγειρικής.Κάθε Τετάρτη του Ιουλίου, το Farmers Republic σας παραδίδει δωρεάν μαθήματα μαγειρικής από τις 12:00-14:00.  Εγγραφείτε στη λίστα συμμετεχόντων και ελάτε να τα παρακολουθήσετε και εσείς! Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε να ανακαλύψετε τα μυστικά της μαγειρικής από τους ειδήμονες!Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, έχετε κατακτήσει νέες γνώσεις, έχετε ανακαλύψει νέα υλικά, έχετε κερδίσει τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες του σεφ και έχετε καταφέρει με τη βοήθειά του να δημιουργήσετε νόστιμα πιάτα!

1907669_332473303568549_2323241338160214189_n

Farmers Republic
Χίου 1,Κρυονέρι
210 62 02 309