Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Μάθετε τα πάντα για τον μητρικό θηλασμό και λύστε όλες σας τις απορίες σε μια συνάντηση με τους ειδικούς (18/1)

Μάθετε τα πάντα για τον μητρικό θηλασμό και λύστε όλες σας τις απορίες σε μια συνάντηση με τους ειδικούς (18/1)

αφισα-Α4To mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- στα πλαίσια των δράσεών του προσκαλεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρες 11:30-13:30, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, να μιλήσουν για το θηλασμό και όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά, ενώ θα υπάρχει και πρακτική εκπαίδευση με κούκλα.

Με ομιλήτρια την Παιδίατρο και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, κα Μαρία Χολή, θα δοθούν απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:
στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες, στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών καθώς και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

Απευθύνεται σε: εγκύους 2ου-3ου 3μηνου & σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως 1ου 6μήνου). Προσοχή! Δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν το σεμινάριο Δεκεμβρίου καθώς πρόκειται για επανάληψη.

Dress Code: Φορέστε άνετα ρουχαλάκια και ζεστές καλτσούλες (στην αίθουσα βγάζουμε τα παπούτσια μας).

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ (απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων).

Ημερομηνία/Ώρες: Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, 11:30-13:30

Εισηγήτρια: Μαρία Χολή, Παιδίατρος, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com.

Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland

(διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.