Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Μάθημα πρωτόγονης έκφρασης στο στούντιο χορού Κινούμε (12/4)

Μάθημα πρωτόγονης έκφρασης στο στούντιο χορού Κινούμε (12/4)

protogoni 12-4 siteΜάθημα Πρωτόγονης Έκφρασης θα πραγματοποιηθεί από την Ελένη Χατζηγεωργίου, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 12:30-14:00, στο στούντιο χορού Κινούμε. Η Πρωτόγονη Έκφραση (Expression Primitive) είναι μια μορφή δυναμικού χορού και εμπειρίας στην ομάδα, που συνδυάζει το ρυθμό, την κίνηση και το τραγούδι. Προτείνει κινήσεις προσιτές σε όλους, με συμβολικό περιεχόμενο, εμπνευσμένο από εικόνες και στοιχεία από τη φύση, τη μυθολογία, την παράδοση και την καθημερινότητα.

Συνοδεύεται από τον παλμό του αφρικάνικου τύμπανου (djembe), ο ήχος του οποίου προσιδιάζει στον καρδιακό παλμό, ενεργοποιώντας έτσι όλη τη ζωτική μας δύναμη και καλώντας μας να ξαναβρούμε τις πηγές της κίνησης και τις ρίζες του χορού στον πρωταρχικό παλμό. Διεξάγεται πάντοτε μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτής και πνεύμα παιχνιδιού και βοηθάει να αποφορτίσουμε μυϊκές εντάσεις, να επανατοποθετηθούμε στο χώρο και το χρόνο, να διοχετεύσουμε δημιουργικά την ενέργειά μας, καθώς και να διευρύνουμε τους τρόπους έκφρασής μας και επαφής με τους άλλους.

Κόστος συμμετοχής:12 ευρώ/ 9 ευρώ για τους μαθητές του studio

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 2310.241.871(ΔΕ-ΠΑ16:00-21:00)
kinoumestudio@gmail.com

studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ
Καμβουνίων 9 _ Πλατεία Συντριβανίου
είσοδος Β _ 1ος όροφος
2310.241.871


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.