Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Μάθημα ζωής από 8χρονο με εγκεφαλική παράλυση - Δείτε το βίντεο!

Μάθημα ζωής από 8χρονο με εγκεφαλική παράλυση - Δείτε το βίντεο!

11Αυτό θα πει δύναμη ψυχής! Το αγοράκι που θα δείτε στο βίντεο συμμετείχε σε αγώνες τριάθλου που διοργανώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και έδωσε ένα σημαντικό μάθημα ζωής σε όσους είχαν συγκεντρωθεί για να τον χειροκροτήσουν!

Ο 8χρονος Bailey Matthews αντιμετωπίζει μια μορφή εγκεφαλικής παράλυσης, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα! Το μικρό αγόρι έτρεξε στα 1.300 μέτρα, έπεσε δύο φορές αλλά κατάφερε να σηκωθεί και τελικά να τερματίσει. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η φωνή του εκφωνητή που δεν σταμάτησε να τον ενθαρρύνει: "Κοντεύεις να περάσεις τη γραμμή Bailey Matthews. Κοντεύεις να τερματίσεις".

Στην επίσημη σελίδα των αγώνων στο Facebook αναφέρεται ότι το 8χρονο παιδί ολοκλήρωσε με επιτυχία μια βουτιά στη λίμνη των 100 μέτρων, μια βόλτα 4.000 μέτρων με ποδήλατο και τρέξιμο 1.300 μέτρων: "Είμαστε όλοι μάρτυρες μιας απίστευτης στιγμής, μιας καταπληκτικής στιγμής με απαράμιλλη γενναιότητα», είναι το σχετικό σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο του αγώνα έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 προβολές και έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 4.000 φορές!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.