Αρχική Νέα Μαθήματα Αλληλεγγύης στην Ελλάδα της κρίσης από την ΕΛΙΞ

Μαθήματα Αλληλεγγύης στην Ελλάδα της κρίσης από την ΕΛΙΞ

solidarity lessons ELIXΑναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υποστήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μία εποχή όπου οι αρχές και οι ανθρώπινες αξίες περνούν κρίση, η ΜΚΟ ΕΛΙΞ συμβάλλει με ομάδες εθελοντών στη λειτουργία επιλεγμένων Ιδρυμάτων Κοινωνικής Ωφελείας. Το πρόγραμμα της ΕΛΙΞ "Μαθήματα Αλληλεγγύης" στηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την περίοδο του καλοκαιριού, με διεθνείς ομάδες εθελοντών, «σηκώνουμε τα μανίκια και βάζουμε ένα χεράκι» στα Ιδρύματα Παμμακάριστος και Χατζηκώνστα. Οι ομάδες της ΕΛΙΞ με την καθοδήγηση ειδικών τεχνιτών, πραγματοποιούν ελαφρές τεχνικές εργασίες στα κοινωφελή ιδρύματα με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών και της αισθητικής των χώρων που έχουν ταλαιπωρηθεί από το χρόνο. Νέοι και νέες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θα ζήσουν μέσα στους χώρους των Ιδρυμάτων, προσθέτοντας ένα κομμάτι από τον εαυτό και την ενέργειά τους, από τις 2 Ιουλίου ως τις 25 Αυγούστου.

Η ΕΛΙΞ βρίσκεται κοντά στα Ιδρύματα: ΚΑΑΠΑΑ Σχιστού, ΕΛΕΠΑΠ, Παμμακάριστος, Χατζηκώνστα, με εθελοντές, όλο το χρόνο και βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι:
-Η βελτίωση της καθημερινής ζωής των περιθαλπομένων ατόμων.
-Η προσφορά υποστηρικτικών υπηρεσιών προς το προσωπικό των Ιδρυμάτων.
-Η εξυπηρέτηση λειτουργικών αναγκών των Ιδρυμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.elix.org.gr - 2103825506

ELIX-Life-LOGO-ENG-RGB_-_Copy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.